Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen

Voorgerechten

€ 4,25

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 10,50

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,00

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 14,50

Duo van crab cakes en gerookte zalm

Huisgemaakt met aardappelwafel, haringkaviaar en limoenmayonaise

€ 12,50

Tarte tatin van peer

Met fourme d'Ambert, rucola, vijg en een notencrumble

€ 2,50 p.st.

Verse oesters

Geserveerd met rode wijn azijn, sjalot en citroen 

€ 15,50

Coquille

Gebakken coquilles met Zeeuws spek, pompoen en basilicumolie

€ 15,50

Zwezerik & bloedworst

Krokant gebakken zwezerik met een bitterbal van bloedworst, gekarameliseerde witlof, jus van Calvados en een krokantje van Parmezaan

€ 6,50

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,50

Wildbouillon

Met passend garnituur

€ 6,50

Petrus soep

Wisselende soep met passend garnituur

€ 6,50

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd
€ 6,50

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

Diner

€ 24,50

Zondebok

Hertenbiefstuk met een bitterbal van hertenstoof, gefrituurde schorseneren, crumble van amandel en merg, geserveerd met eigen jus

€ 22,50

Benedictus

Kalfsoester met een crème van zoete aardappel en rode wijnsaus 

€ 18,50

Petrus vangst

Pasta alfredo met scampi's, bataat, courgette en een crème van rode paprika

€ 24,50

Elfde gebod

Gebakken roodbaars en coquille met pommes dauphins, crème van rode paprika en Choronsaus 

€ 22,50

1. Vurige tongen

Twee gebakken sliptongen met groenten en een remoulade saus
€ 20,50

‘Noch vlees, noch vis’

Loempia van geitenkaas en gedroogde tomaten met risotto van bospaddestoelen, vergeten groenten en een Choronsaus

€ 20,50

Mystieke roos

Parelhoen gevuld met duxelles, risotto, crème van zuurkool en een saus van zilverui en spek

€ 21,50

Hazenpeper klassiek

Geserveerd met wildgarnituur 

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 32,50

2. Vurige tongen

Hele gebakken zeetong (à 350 gram) met groenten en een remoulade saus

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met rode wijnsaus 

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

Desserts

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 5,75

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

€ 5,75

Mexican coffee

Met Kahlua en room

€ 9,50

Klaagplankje

Kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€ 7,50

Schietgebedje

Tiramisu met Amaretto-room en ijs van karamel en pecannoten

€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

€ 5,75

French coffee

Met Grand Marnier en room

€ 7,50

Colheita port 1999

Lekker bij kaasdessert

€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 5,75

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts
€7,75

Zevende hemel

Warm chocoladetaartje met ijs van Amarena-kersen en vanillesaus

€ 5,75

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur