Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen

Voorgerechten

€ 4,75

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 10,50

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,00

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 12,50

Gerookte zalm

Gerookte zalm met toast met Hollandse aspergers, gepocheerd ei en haringkaviaar. Geserveerd met hollandaisesaus

€ 13,50

Poke bowl

Sushi rijst met gemarineerde zalm, tonijn sashimi, avocado, komkommer, rode ui, sla wakame en ponzu dressing

€ 13,50

Vitello tonato

Rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, gamba's en rucola

€10,50

Coppa di parma

Gedroogde Italiaanse ham met meloen en focaccia

€10,50

Salade asperges

Salade met asperges, Twentse Bunkerkaas, appel, rode ui en truffeldressing

€ 8,75

Oester rockefeller

3 geratineerde oesters met spinazie en hollandaisesaus

Ook los te bestellen voor €2,75 per stuk

€ 6,50

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,50

Runderbouillon

Met passend garnituur

€ 6,50

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd
€ 6,50

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

€ 6,50

Aspergesoep

Aspergesoep met ham, peterselie en nootmuskaat

Diner

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 22,50

Benedictus

Kalfsoester met gerookte bospeencréme en rode wijnsaus 

€ 28,50

Vurige tongen

Hele gebakken Noordzee tong  met groenten en een remoulade saus

€ 26,50

Herdersmaal

Duo van lamsnek en lamsrack, muffin van groene asperge en aardappel, Hollandse asperges met daarbij rode wijnjus

€ 20,50

‘Noch vlees, noch vis’

Meerdere bereidingen van Hollansde asperges met kriel, lamsoren, een gepocheerd ei en hollandaisesaus

€ 21,50

Biechtgeheim

Brabantse asperges met boerenham, kriel, ei en botersaus

€ 22,50

Elfde gebod

Gebakken zeebaarsfilet met gamba's, groene kruidenrisotto en romige tomatensaus  

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten en bearnaisesaus 

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 21,50

Lorelei

Gebakken zalm met Brabantse asperges, spinazie, hollandaise saus en krieltjes

Desserts

€ 6,00

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts

€ 6,00

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 7,75

Schietgebedje

Creme brulee met geconfijte ananas, cremeaux van witte chocolade en parfait van karamel

€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

Klaagplankje

Keuze uit diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€7,75

Zevende hemel

Warme huisgemaakte wafel met vers fruit, slagroom, vanille-ijs en chocoladesaus 

€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

€ 7,50

Colheita port

Lekker bij kaasdessert

€ 6,00

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 6,00

French coffee

Met Grand Marnier en room

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur