Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen

Voorgerechten

€ 4,75

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 10,50

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,00

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 13,50

Duo van zalm

Gerookte zalm met gemarineerde zalm, een gepocheerd kwartelei met haringcaviaar, rivierkreeftstaartjes geserveerd met toast en limoen-saffraan mayonaise

€12,50

Spare ribs

Spare ribs zonder bot met oosterse saus, haricovert, tauge en sushi rijst

€ 13,50

Poke bowl

Sushi rijst met gemarineerde zalm, tonijn sashimi, avocado, komkommer, rode ui, sla wakame en ponzu dressing

€ 13,50

Vitello tonato "de luxe"

Rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise, zwezerik, rucola, kappertjes groene aspergetips en bietenblad

€10,50

Rode biet & geitenkaas

Salade van rode biet en appel met gecarameliseerde geitenkaas, vijgen, truffelhoning en walnoten

€ 6,50

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,50

Runderbouillon

Met passend garnituur

€ 7,25

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

€ 6,75

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd
€ 6,50

Soep st. Petrus

Wisselende soep met passende garnituur

Diner

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 29,50

Vurige tongen

Hele gebakken Noordzee tong  met groenten en een remoulade saus

€ 20,50

‘Noch vlees, noch vis’

Aardappel truffel gratin met een broccoli cherrytomaat muffin, een groententaartje, gepocheerde kwarteleitjes, gegrilde groene asperges geserveerd met een groente jus

€ 23,50

Benedictus

Kalfsentrecote met zwezerik, aardappel-truffel gratin geserveerd met een jus van morrile en madeira 

€ 21,50

Elfde gebod

Duo van kabeljauw en scholfilet met inktvisringen, bimi geserveerd met tomaten pesto saus

€ 21,50

Mystieke roos

Rouleau van parelhoenfilet met bimi, een bitterbal van gestoofde dijen, aardappelrösti en een jus van sjalot

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met seizoensgroenten en rodewijnsaus

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€22,50

Petrus vangst

Verse mosselen bereid in bier, wijn of knoflook met salade en mosselsaus

Desserts

€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

€ 6,00

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€7,75

Zevende hemel

Decontructie van chocolade tiramisu met amandel en vanille ijs 

€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts

€ 6,00

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

Klaagplankje

Keuze uit diverse kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€ 6,00

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 7,50

Schietgebedje

Taartje van appel en kaneel met een bodem van amandel en boerenjongens roomijs

€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€ 7,50

Colheita port

Lekker bij kaasdessert

€ 6,00

French coffee

Met Grand Marnier en room

€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur