Menu's

Menu's

Alle gerechten van de menu's zijn ook los te bestellen! Het is niet uitgesloten dat onze gerechten allergenen bevatten.

Tafel reserveren

3-4-5 Gangen menu

Voorgerecht 

Tataki van tonijn met furikake kruiden, sushi rijst, zoetzure komkommer, spicy mayonaise en ponsu
 

Soep 

Petrussoep (wisselend) met knoflook crouton
 

Tussengerecht 

Gelakt buikspek met een gamba, zoetzure groenten en bundelzwam geserveerd met hoissin saus
 

Hoofdgerecht

Gebakken Gebakken zalmforelfilet met een bitterbal van Hollandse garnalen, créme van wortel en zeewiersalade geserveerd met romige waterkers saus

Of

Gestoofde kalfswang met stamppot van andijvie, gekarameliseerde zilver ui en gerookt spek jus

Dessert

Gevarieerd dessert, kaasplateau óf Hasseltse koffie

.

3-Gangen (voor-hoofd-nagerecht) €34,50

4-Gangen (voor-soep-hoofd-nagerecht) €39,50

5-Gangen (voor-soep-tussen-hoofd-nagerecht) €45,-

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur