Dinerkaart

Onze Dinerkaart

De gerechten van onze dinerkaart zijn van 17.00 uur tot 21.00 te bestellen.

Tafel reserveren

Voorgerechten

€ 5,00

En hij brak het brood

Broodjes geserveerd met kruidenboter en aioli

Extra rilette van eend €2,00

€ 11,50

Escargots

Een half dozijn wijngaardslakken in kruidenboter gegaard

€ 12,50

Rundercarpaccio

Dun gesneden rundercarpaccio met pijnboompitjes, rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 13,50

Scampi's in look

In kruidige chili-knoflookboter gegaarde scampi’s uit de oven
€ 14,50

Zalm en asperge

Toast met gerookte zalm, Hollandse asperges en een gepocheerd ei geserveerd met Hollandaise saus

€ 18,50

Kreeft en asperge

Halve kreeft met Hollandse asperge salade, edamame en zeekraal geserveerd met Dijonaise saus

€ 13,50

Poke bowl

Sushi rijst, gemarineerde zalm en tonijn sashimi met o.a. avocado, komkommer, wakame, sla, ponzu dressing

€11,50

Oosters vegetarisch duo

Gefrituurde loempia, Vietnamese springrolls, soya dipsaus geserveerd met wakame salade

€ 6,75

Tomatensoep

Met o.a. kruiden crème fraîche en bosui

€ 6,75

Runderbouillon

Met fijne groente en soepvlees

€ 7,25

Twee apostelen

Twee kleine kopjes soep

€ 7,25

Franse uiensoep

Met kaas gegratineerd

€ 6,75

Soep st. Petrus

Wisselende soep met passende garnituur

€14,50

Garnalencocktail

Hollandse garnalen met een cocktailsaus, citroen en toast

€15,00

Steak tartaar

Runderbavette met een gepocheerd ei, cornichons, truffelmayonaise en brioche brood

Diner

€ 18,50

Vissers geheim

Salade met gebakken roodbaarsfilet en gemarineerde zalm, Hollandse asperges, Hollandse garnalen, een gepocheerd ei en komkommer geserveerd met champagne dressing

€ 34,50

Neptunus

Hele kreeft (à 450 gram) in knoflookolie gebakken met seizoensgroenten en vissaus

€ 32,50

Vurige tongen

Hele gebakken Noordzee tong met groenten en een remoulade saus

€21,50

Petrus vangst

Gebakken zalmfilet met Hollandse asperges, ei, kriel en Hollandaise saus

€ 27,50

Hemelse goedheid

Tournedos van ossenhaas met aardappelgratin en knolselderij geserveerd met jus van truffel

Supplement gebakken eendenlever € 5,00

€ 19,50

‘Noch vlees, noch vis’

Saffraan risotto met asperges, cherry tomaatjes, zeekraal, walnoot en gecarameliseerde geitenkaas geserveerd met Dijonaise saus

€24,50

Herdersmaal

Gebraden lamsrackfilet met zacht gegaarde lamsnek, lams zwezerik, Hollandse asperges geserveerd met honing-thijm jus

€ 23,50

Elfde gebod

Gebakken roodbaarsfilet met kabeljauwwangen, chorizo risotto en romige noilly pratt saus

€22,50

Hemel op aarde

Gegrilde runderbavette met pommes pont neuf en lamsoren geserveerd met jus van gerookt spek

€ 21,50

Mystieke roos

Zacht gegaarde scharrelhoen, risotto met truffel en bundelzwam, Courgette en jus van gerookt spek

Desserts

Klaagplankje

Maak zelf uw keuze uit onze 7 kaassoorten uit binnen- en buitenland (samengesteld door William van Hest van ‘Fromagerie Guillaume’)

€7,50

Zevende hemel

Cheesecake met limoen en créme van chocolade, gevulde frambozen, gel van framboos en sorbet bloedsinasappel ijs  

€ 4,50

Navarra Moscatel de Sarasate

Lekker bij fruitige desserts
€ 5,75

Spanish coffee

Met Tia Maria en room

€ 6,50

Pedro Xeminez Gran Barquero

Lekker bij chocolade en karamel desserts

€ 5,75

Italian coffee

Met Amaretto en room

€ 6,00

Brasilian coffee

Met Tia Maria, Grand Marnier en room

€ 7,50

Colheita port

Lekker bij kaasdessert

€ 6,00

French coffee

Met Grand Marnier en room

€ 6,75

Dame blanche

Vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom
€ 7,50

Het vage vuur

Taartje Sibérienne met een parfait van kokos, merengue, cremeux van honing en chocolade tuille. Dit word aan tafel geflambeerd.

€ 7,25

Vrij-tof

Karamel-, hazelnoot- en vanille ijs, huisgemaakte kletskop en karamelsaus
€ 4,25

Hasseltse koffie

Met Hasselt likeur en room

€ 7,25

Oma’s weck

Roodfruit compote met vanille ijs en slagroom
€ 6,00

Petrus koffie

Met Likeur 43 (‘cuarenta y tres’) en room

€ 6,00

Irish coffee

Met Irish whiskey en room

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur