• Desserts

Onze Dessertkaart

 

Tafel reserveren

DESSERTKAART

KAAS

Samengesteld door Fromagerie Guillaume uit Berkel-Enschot

KAASPLATEAU - 3 kazen

€ 8,75

KAASPLATEAU - 4 kazen

€ 10,25

KAASPLATEAU - 5 kazen

€ 12,5

 DESSERTS

VRIJ-TOF- caramel-, hazelnoot- en vanille-ijs | huisgemaakte kletskop | caramelsaus

€ 7,5

ZEVENDE HEMEL -aardbeien mousse | gepocheerde rabarber | Thaise basilicum-crème | limoen | vlierbloessem espuma | yoghurt panna cotta | ijs van witte chocolade 

€ 8,25

LAATSTE OORDEEL - kersenbavarois | honing cremeux | hangop | vlierbloesem | amandel | parfait | amandel krokant

€ 7,5

SCHIETGEBEDJE - pavlova | amandelkrokant | ananas | mango | passievrucht | sorbetijs 

€ 7,75

DAME BLANCHE - Vanille-ijs | chocoladesaus | slagroom

€ 7,25

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 09.00 uur (terras is geopend vanaf 10.00 uur)

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur