• Dinerkaart

Onze Dinerkaart

 

Onze dinerkaart is te bestellen tot 21.00 uur

Tafel reserveren

DE BORREL VOORAF

BROOD kruidenboter | alioli | pesto 

€ 6,5

OESTERS per stuk | rode wijnazijn | citroen 

€ 2,95

GARNALEN IN PANKO 6 stuks | chilisaus 

€ 4,75

VOORGERECHTEN

CARPACCIO VAN RUND - pijnboompitten | rucola | Parmezaan | spekjes |  truffelcrème   

€ 13,0

SCAMPI IN LOOK - chili-knoflookboter saus | ambachtelijk broodje 

€ 13,5

OOSTERSE STEAK TARTAAR - zoetzure groentjes | eigeel créme | picalilly | croutons 

€ 13,5

DUO VAN ZALM - 2 bereidingen van zalm | structuren van komkommer | doperwt

€ 14,0

BUIKSPEK & ZWEZERIK - geroosterde Iberico buikspek | krokante kalfszwezerik | knolselderij | sambai bouillon 

€ 16,5

POKÉ BOWL - sushi rijst | gemarineerde zalm | tonijn sashimi | avocado |  komkommer | rode ui | wakame | mango | sojaboon | mais | ponzu dressing   
( kan eventueel ook vegetarisch )

€ 13,5

GEBAKKEN MOSSELEN - gebakken mosselen | kokos-kerriesaus | taugé | zeekraal | ambachtelijk brood

€ 12,5
   

SOEPEN

TOMATENSOEP - kruiden crème fraîche | bosui | kip 

€ 6,75

BISQUE - kreeft | soepgroentjes | croutons | alioli 

€ 9,5

FRANSE UIENSOEP - stokbrood crouton | gegratineerd met kaas

€ 7,5

THAISE MOSSELSOEP - kokos | mosselen | shi-mei | taugé | bleekselderij

€ 8,0

HOOFDGERECHTEN

VISSERSGEHEIM - gebakken scholfilet | gerookte paling | doperwt | artisjok | groene asperge | snijboon | Beurre Blanc | paling vinegarette

€21,5

VURIGE TONGEN - hele gebakken Noordzeetong | salade | citroen | remouladesaus | frieten

€ 33,5

PETRUS VANGST - mosselen in naar keuze wijn of knoflook bereid | frites | salade | look saus

€ 20,5

MORGENSTER - geroosterd buikspek | knoflook gamba’s | mango | shanghai Paksoy | jonge peentjes | polenta | five spice | wortel jus

€ 22,5

HEMELSE GOEDHEID - tournedos van Ierse ossenhaas | aardappel | seizoensgroenten | jus van rode wijn  

€ 28,5

HERDERSMAAL - gebakken lamsfilet grain fed | pulled lamsbout | gegrilde groente | polenta | BBQ-jus

€ 24,5

BIECHTGEHEIM - Iberico rib-roast van Green Egg | dopewrt | groene asperge | geconfijte aardappel | aubergine | Hollandaisesaus | antiboise 

€ 22,5

NOCH VLEES NOCH VIS - diversen soorten tomaat | basilicum | avocado | courgette | artisjok | risotto | pesto

€ 19,5

SALADE PAYSAN - gebakken kip | krokante spek | ui | champignons | seizoensfruit | frambozendressing | frites

€ 18,5

SALADE UIT DE ZEE - ingelegde zalm | scampi | tonijn | rode ui | avocado | tomaat | komkommer | verse kruiden | pestodressing | frites

€ 19,5

 

 

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Maandag tot en met zondag geopend vanaf 09.00 uur (terras is geopend vanaf 10.00 uur)

 

De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur