OM te delen | |
PROEVERIJ PLATEAU (2p) – 16.5 p.p. | Combinatie van voorgerechtjes en bites om te delen |
VOORGERECHTEN | |
SCAMPI’S IN LOOK – 14.5 | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje |
CARPACCIO VAN RUND – 13.5 | pijnboompitten | rucola | Parmezaanse kaas | truffelmayonaise |
GEROOKTE ZALM – 16.5 | Asperge | gepocheerd ei | aardappel kaantjes | hollandaisesaus van gerookte olijfolie |
ESCARGOTS – 12.5 | 6 wijngaardslakken | kruidenboter |
CHAMPIGNONS IN LOOK (V) – 12.5 | chili-knoflook roomsaus | ambachtelijk broodje |
FRANSE UIENSOEP – 8.5 | stokbrood crouton | gegratineerd met kaas |
ASPERGESOEP – 8.5 | ham | peterselie |
GYOZA VAN GAMBA – 9.25 | wakamé | soyagel | wasabi mayonnaise |
GYOZA VAN HOENDER – 9.25 | wakamé | soyagel | wasabi mayonnaise |
BROOD MET SMEERSEL – 7.5 | |
POKE BOWL – 15 | rijst | tonijn | mais | wakamé | edamame | komkommer | zoetzure ui | furikaké | wasbimayonaise |
LAUW WARME VARKENSWANG – 15.5 | Gefrituurde gamba | zoetzure venkel | Vadouvan mayonaise |
GEITENKAAS & BIET – 13.5 | Parelcouscous | geitenkaas | piccalilly van rode biet | hangop |
RUNDER TARTAAR – 15.5 | Mousse van asperge | gebrande asperge | dragonemulsie |
HOOFDGERECHTEN | |
HERDERSMAAL – 26.5 | Lamsrump | asperge | bitterbal van lamsstoof | jus van rozemarijn |
BIECHTGEHEIM – 23.5 | Speenbigfilet gegratineerd | zacht gegaarde varkenswang | truffeljus | aioli |
ELFDE GEBOD – 24.5 | Gegrilde zeebaars | asperge | zoetzure venkel | hollandaisesaus met gerookte olijfolie |
VURIGE TONGEN – 42.5 | Hele gebakken Noordzeetong | remouladesaus | citroen | seizoensgroenten |
VAGEVUUR – 22.5 | Vispannetje met zalm en witvis | gegratineerd met kaas | kerriesaus | salade |
SALADE SCAMPI’S – 19.5 | Gebakken scampi | oosterse salade | Japanse mayonaise | furikaké |
ASPERGES OP BRABANTSE WIJZE – 23.5 | Ham | ei | krielaardappel | botersaus |
HEMELSE GOEDHEID – 24.5 | Zacht gegaarde Kalfspicanha | seizoensgroenten | jus met tomaat, kappertjes en Amsterdamse ui |
BENEDICTUS – 26.5 | Gegrilde Nieuw-Zeelandse Rumpsteak | Biefstuk | romige pepersaus | seizoensgroenten |
SALADE OOSTERSE KIP – 18.5 | Gebakken kipfilet | oosterse salade | wasabi mayonaise | soya gel | sesam |
NOCH VLEES, NOCH VIS (V) – 23.5 | Gefrituurde asperge | gepocheerd ei | lamsoor | dragonemulsie | Hollandaise van gerookte olijfolie |
Diner
s
Dinsdag t/m zondag kunt u bestellen van de lunchkaart van 12:00 tot 15:00. Vanaf 17:00 presenteren wij onze dinerkaart. U kunt bestellen tot 20:00.
Paradijselijk dineren
Herberg st. Petrus
Openingstijden
Maandag gesloten
Di t/m zo 10:00 - 22:00