• Vacatures

Afwassers

Afwassers

Wij zijn op zoek naar afwassers! Ben jij minimaal 15 jaar en heb je zin om in een jong en gezellig team te komen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken namelijk afwassers die minimaal 1 dag in de week tijd hebben om bij ons te komen werken. Dit kan overdag maar ook in de avonduren zijn, maar we zorgen er altijd voor dat je op doordeweekse avonden maximaal om 11 uur klaar bent, zodat je de volgende dag weer lekker fit naar school kunt. En mocht je na een tijdje klaar zijn om achter de bar te gaan werken of misschien wel in de bediening of in de keuken, dan kun je doorstromen. Dus: heb jij zin om ons team te komen versterken? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wie weet tot snel!
Parttime medewerker bediening

Parttime medewerker bediening

Herberg Sint Petrus zoekt medewerkters voor in de bediening! Oftewel: vlotte jongens of meiden in de bediening die niet te flauw zijn om de handen uit de mouwen te steken. Die zin hebben om lekker te werken met leuke collega’s waarmee je na het werk nog even heerlijk na kunt borrelen. Oja, én een keurig salaris. Lijkt het dat wat? Of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op!

Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf

Sint Petrus is een erkend leerbedrijf met stagemogelijkheden voor leerlingen niveau 1, 2, 3 en 4 in zowel bediening als keuken. Voor het schooljaar 2018/2019 hebben we voor zowel keuken als bediening nog een stage plek beschikbaar. De keuken is klassiek Frans met moderne invloeden. We werken uitsluitend met verse producten. Zo krijgen bijvoorbeeld onze leerlingen in de keuken ook de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een heel ree, wildzwijn of lam volledig uit te benen en te portioneren. We gaan regelmatig op werkbezoeken. Zo zijn we laatst bij schapenfokkerij "Van de Driesweiden" geweest. Lees hier meer over dit leerzame werkbezoek. Naast onze vaste medewerkers, werken er ook veel jonge parttimers wat zorgt voor een dynamische en gezellige sfeer tijdens en na het werk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of loop een keertje mee!

Wij zoeken een kok!

Wij zoeken een kok!

Wij zijn opzoek naar een zelfstandig-werkend kok. Een kok met een positieve instelling, een optimistische kijk en iemand die fijn wil werken in een gezellig team. Een 4-daagse werkweek behoort tot de mogelijkheden.

klik hier om de volledige vacature te bekijken.

Bezoek ook eens

 

Contactgegevens

Herberg St. Petrus
Gelderstraat 1
Hilvarenbeek
013 505 2166
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Dagelijks geopend vanaf 08:00 uur
De keuken is geopend van 11:00 tot 21:00 uur